CADoS genomineerd voor Waterinnovatieprijs 2014

Het project CADoS is door de Unie van Waterschappen genomineerd voor de ‘Waterinnovatieprijs 2014’ in de categorie Schoon Water.

WI-label-genomineerd

Waterinnovatieprijs
De Waterinnovatieprijs is een prijs voor innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen: de zorg voor droge voeten, schoon en voldoende water. Vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs 2014 en de Publieksprijs.

Publieksprijs
Dit jaar wordt naast de waterinnovatieprijs voor het eerst een publieksprijs uitgereikt. Van woensdag 5 november tot maandag 1 december kan gestemd worden op het project CADoS via www.waterinnovatieprijs.nl.

Prijsuitreiking
Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 2 december bij Inn Style in Maarssen maakt juryvoorzitter Annemieke Nijhof, CEO Tauw Group B.V., de winnaars in de vier categorieën bekend. Daarnaast zal de publieksprijs worden uitgereikt. Met de uitreiking van de Waterinnovatieprijs benadrukken de waterschappen het belang van innovatie, het delen van ‘good practices’ en onderlinge samenwerking tussen het bedrijfsleven/MKB, kennisinstellingen, overheden en iedereen met een passie voor het waterbeheer in Nederland.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *